{ "title": "Ayvalı Kereviz Tarifi", "image": "https://www.elmaliturta.gen.tr/images/ayvali-kereviz-tarifi(2).JPG", "date": "23.01.2024 03:54:01", "author": "Rakide", "article": [ { "article": "Malzemeler.

2 Adet Ayva
2 Adet Patates
3 Adet Havuç
3 Adet Kereviz
1 Su Bardağı Zeytinyağı
1 Su Bardağı Su
1 Adet Soğan
2 Çay Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Karabiber.
Hazırlanışı. Ayvayı, patatesi, havucu ve kerevizi kuşbaşı şeklinde doğrayalım. Zeytinyağını tencereye koyalım ve küp-küp doğradığımız soğanı pembeleşinceye kadar kavuralım. Havucu, patatesi, kerevizi ve ayvayı 5 dakika arayla ilave edelim. Tuzu, karabiberi ve suyu ekleyelim. Kısık ateşte yaklaşık 70 dakika süreyle pişirelim." } ] }