Ayvalı Kereviz Tarifi
Malzemeler.
2 Adet Ayva 2 Adet Patates 3 Adet Havuç 3 Adet Kereviz 1 Su Bardağı Zeytinyağı 1 Su Bardağı Su 1 Adet Soğan 2 Çay Kaşığı Tuz 1 Çay Kaşığı Karabiber. Hazırlanışı. Ayvayı, patatesi, havucu ve kerevizi kuşbaşı şeklinde doğrayalım. Zeytinyağını tencereye koyalım ve küp-küp doğradığımız soğanı pembeleşinceye kadar kavuralım.
Havucu, patatesi, kerevizi ve ayvayı 5 dakika arayla ilave edelim. Tuzu, karabiberi ve suyu ekleyelim. Kısık ateşte yaklaşık 70 dakika süreyle pişirelim.
23.01.2024 03:54:01
Ayvalı Kereviz Tarifi ile ilgili bu madde bir taslaktır. Madde içeriğini geliştirerek Herkese açık dizin kaynağımıza katkıda bulunabilirsiniz. Sayfayı Düzenle
|